ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Ανακαίνιση Σπιτιού

 

Η Novacon Construction δημιουργεί χώρους προσαρμοσμένους στις ανάγκες των πελατών της. Προσφέροντας μελέτη και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του χώρου, προτείνει τις καλύτερες χρηστικά και αισθητικά λύσεις για κάθε ανάγκη.

 

Η ανακαίνιση σπιτιού, με τα νέα οικονομικά μας πακέτα, σας εξασφαλίζει την δυνατότητα να ανακαινίσετε το μπάνιο, την κουζίνα σας ή όλο το σπίτι με εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς κρυφές χρεώσεις (κλειστό οικονομικό συμβόλαιο κατασκευής), με εγγύηση στο χρόνο παράδοσης και στην ποιότητα των υλικών κατασκευής.

 

Η Novacon CONSTRUCTIONS παρέχει συνολικές λύσεις για την ανακαίνιση σπιτιού στον πελάτη της. Τηρεί τα χρονικά και οικονομικά περιθώρια των έργων που αναλαμβάνει ενώ παράλληλα διατηρεί τα υψηλά επίπεδα στην ποιότητα των κατασκευών της. Στόχοι της εταιρείας είναι η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη και η διατήρηση υψηλών προδιαγραφών ποιότητας.

Ανακαινιση Σπιτιου

Ανακαίνιση Σπιτιού – Μπάνιου

 

Το μπάνιο είναι απο τους κυριότερους χώρους μιας κατοικίας. Η ανανέωση του φαντάζει αναγκαία μετα από απο κάποια χρόνια χρήσης. Φθορές στα πλακάκια και τα είδη υγιεινής,παλαιές σωληνώσεις και αποχετεύσεις, ξεπερασμένη αισθητική είναι φυσιολογικό να δημιουργούνται με το πέρασμα του χρόνου.

 

Το μπάνιο μαζί με την κουζίνα αποτελούν τους χώρους που αναβαθμίζουν ,άμεσα το ακίνητο σας ,προσδίδοντας του μεγαλύτερη εμπορική αξία, ενισχύοντας την εικόνα του στην προσέλκυση υποψήφιων ενοικιαστών.

 

Η NOVACON constructions αναλαμβάνει την μελέτη και ανακαίνιση των χώρων σας ,γρήγορα και οικονομικά με την εγγύηση μιας μεγάλης εταιρείας με τεράστια εμπειρία στο χώρο των κατασκευών.

Ανακαίνιση Μπάνιου

Ανακαίνιση Σπιτιού – Κουζίνας

 

Η ΝOVACON constructions, εκτός απο την ανακαίνιση σπιτιού, μπορεί να  σχεδιάσει και να ανακαινίσει μόνο την κουζίνα σας.  Προτείνει λύσεις και υλικά που αναβαθμίζουν την αισθητική και λειτουργικότητα του χώρου.

 

Η ανακαίνιση της κουζίνας δεν αφορά μόνο την αντικατάσταση των παλαιών επίπλων με νέα. Θα πρέπει να γίνουν συνολικές παρεμβάσεις στα ηλεκτρολογικά ,υδραυλικά στα πλακάκια και στους χρωματισμούς του χώρου για να επιτύχεται το βέλτιστο αποτέλεσμα και να μην χρειαστεί αργότερα να επανέλθεται με εργασίες αποκατάστασης.

 

Η NOVACON constructions αναλαμβάνει την μελέτη και ανακαίνιση των χώρων σας ,γρήγορα και οικονομικά με την εγγύηση μιας μεγάλης εταιρείας με τεράστια εμπειρία στο χώρο των κατασκευών.

Ανακαινιση Κουζινας