ΠΡΟΦΙΛ

NOVACON TEXΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ

Η εταιρεία Novacon δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών, της διαμόρφωσης και του εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων(καταστήματα, γραφεία, φαρμακεία, ξενοδοχεία).
Η εταιρεία διαθέτει διαρκώς καταρτιζόμενο ανθρώπινο δυναμικό και προδαγραφές υψηλής ποιότητας ώστε να εξασφαλίζεια ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της. Η Novacon  παρέχει συνολικές λύσεις στον πελάτη της. Τηρεί τα χρονικά και οικονομικά περιθώρια των έργων που αναλαμβάνει ενώ παράλληλα διατηρεί τα υψηλά επίπεδα στην ποιότητα των κατασκευών της. Στόχοι της εταιρείας είναι η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη και η διατήρηση υψηλών προδιαγραφών ποιότητας, η διεύρυνση της παραγωγής τεχνικών έργων σε νέους τομείς.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η αρχιτεκτονική και διακοσμητική μας ομάδα, μέσα από λεπτομερή σχέδια σε τρισδιάστατη απεικόνιση προσφέρει ξεκάθαρη εικόνα για το χώρο που θέλετε να δημιουργήσετε. Τεκμηριώνουμε το σχεδιασμό και την κατασκευή με αναλυτική κοστολόγηση και χρονοδιάγραμμα έργου.

GARANTY

Η εταιρία Novacon εγγυάται για την ποιότητα των χώρων που κατασκευάζει και δεσμεύεταιγια τον χρόνο παράδοσης των έργων.

ACTION

Μελετάμε το χώρο σας δίνοντας λύσεις που αντιπροσωπεύουν το προσωπικό σας ύφος, Κατασκευάζουμε φαρμακεία με υλικά σύγχρονα και εξοπλίζουμε τους χώρους σας με έπιπλα που σχεδιάζουμε αποκλειστικά για τις ανάγκες.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Η ικανότητα των έμπειρων στελεχών μας (αρχιτέκτονες – μηχανικοί – διακοσμητές – σχεδιαστές επίπλων) σε συνδυασμό με τις κορυφαίες συνεργασίες που διατηρεί η εταιρεία μας με οίκους του εξωτερικού εγγυώνται χώρους υψηλης αισθητικής και εργονομικής τελειότητας

Για πληροφορίες σχετικά με την ανακαίνιση σπιτιού επικοινωνήστε μαζί μας